Breaking News
05 Ιανουαρίου 2021

Από τη Μόσχα στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας η διοργάνωση τον Φεβρουάριο

 

Από τη Μόσχα στη Λισαβόνα μεταφέρθηκε τελικά το προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης για το αγώνισμα του απλού, όπως αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU).

Οι Πορτογάλοι προσφέρθηκαν να αναλάβουν τη διοργάνωση το διάστημα 10-14 Φεβρουαρίου.

H ρωσική ομοσπονδία διαμήνυσε ότι ενώ μπορεί να καλύψει όλες τις προϋποθέσεις στα υγειονομικά μέτρα για τη διεξαγωγή του τουρνουά, δεν μπορεί να ρισκάρει πιθανά προβλήματα με τις μετακινήσεις των αποστολών.

Μέσα στον Φεβρουάριο εξάλλου και λίγες ημέρες αργότερα (16-21/2) αποφασίστηκε να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες των γκρουπ στο στάδιο 1 των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2021, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα. Η σειρά και οι εγκαταστάσεις θ’ ανακοινωθούν συμπληρωματικά.

Η Γραμματεία της ETTU συμφώνησε με τον πρόεδρο της Αθλητικής Επιστήμης και Ιατρικής της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (ITTF) Dr. Μίραν Κόντριτς, ότι οι συμβουλές και οι οδηγίες του σχετικά με το πρωτόκολλο πρόληψης και προστασίας COVID-19 θα λαμβάνονται υπόψη περίπτωση την περίπτωση.

Tέλος, εγκρίθηκε η σύνθεση της αντιπροσωπείας της ETTU για διαπραγματεύσεις με την ITTF, η οποία απαρτίζεται από τον πρόεδρο της ETTU, τον αντιπρόεδρο της ETTU και εκπροσώπους των ενώσεων του Βελγίου, της Γερμανίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Ρουμανίας.

Συμφωνήθηκε μια παρουσίαση από την ETTU σχετικά με τη νέα δομή των παγκόσμιων κατατάξεων, η οποία και θα χρησιμοποιηθεί στις συζητήσεις με την ITTF.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics