Breaking News
23 Απριλίου 2021

Το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε σήμερα τις κρατικές επιχορηγήσεις προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς φορείς για το 2021.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα λάβει 365.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η επιχορήγηση κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το 2020. Για την ακρίβεια η ομοσπονδία θα πάρει 8.000 ευρώ περισσότερα από πέρσι. Για την κατανομή των ποσών εφαρμόστηκε για 2η χρονιά, το σύστημα αξιολόγησης αθλητικών ομοσπονδιών «Χίλων». Το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων για τις ομοσπονδίες Ολυμπιακών και μη αθλημάτων, τις αθλητικές ομοσπονδίες Ατόμων με Αναπηρία, την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή, αθλητικούς φορείς όπως η Διεθνής και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και αθλητικούς Συνδέσμους είναι 18.306.200 ευρώ. Σημαντικό επίσης, ότι έχουν ήδη εκταμιευτεί περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στις μισθοδοσίες του προσωπικού τους για τους τρέχοντες μήνες του έτους, κάτι που είχε απόλυτη ανάγκη και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το σχετικό δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου αναφέρεται ο πίνακας με όλες τις φετινές επιχορηγήσεις, είναι στο λινκ https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3326-18-3-2021.

Η ανακοίνωση τονίζει σε άλλο σημείο ότι άμεσα θα καταβληθούν στις ομοσπονδίες άλλα 12,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 90% της επιχορήγησης, για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω και της ολυμπιακής χρονιάς, όπως είχε δεσμευθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Διαβάστε επίσης

Love it: Πάρτε υπογλώσσια! Ο χορός της κοιλιάς από την Ιωάννα Μαλέσκου [vid]

Καταδύσεις: Στο Τόκιο για το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων οι Μόλβαλης, Τσιρίκος και Αυθίνος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics