Breaking News
02 Μαΐου 2021

άσος Βουγιουκλίδης  
Στίβος: Φετινό ρεκόρ η Δεληγιάννη στα 800μ!


Στίβος-Έλληνες εξωτερικού: Εξαιρετική η Παπακώστα, ατομικό ο Ζάλτος!
Η Έλλη Ευτυχία Δεληγιάννη, συνεχίζει σε ρότα καλών εμφανίσεων στους αγώνες που γίνονται στις Η.Π.Α. η νεαρή έκανε φετινό ρεκόρ, στα 800μ.
Η Έλλη -Ευτυχία Δεληγιάννη συνέχισε τις σταθερά καλές της εμφανίσεις στις Κολεγιακές διοργανώσεις στις ΗΠΑ

Η 19χρονη διένυσε τα 800 μ. σε 2.06.77 για να καταλάβει την πρώτη θέση στον αγώνα και να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Η νεαρή έχει ατομικό ρεκόρ 2.05.34, επίδοση που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας της και αναμένεται να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας στη φετινή σεζόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των αποστάσεων, έχει ξεκινήσει δυναμικά την φετινή σεζόν του ανοιχτού στίβου και θέλει να συνεχίσει με παρόμοια αποτελέσματα, συνδυάζοντας παράλληλα την πρώτη της χρονιά σπουδών και προπονήσεων στις Η.Π.Α. με νέα ρεκόρ.
Διαβάστε επίσης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics