Breaking News
19 Αυγούστου 2021

Ποια είναι η εταιρεία που παίρνει τον ΟΦΙ – Τσάλος και Παπαδάκης ήθελαν την ΠΑΕ

 

Εταιρεία η οποία διαχειρίζεται ποδοσφαιριστές και λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα πρακτορείο ατζέντηδων (μάνατζερ) αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είναι αυτή που εξαγοράζει την ΠΑΕ ΟΦΙ.
/Bella Pizza
Παρότι αυτή τη στιγμή η πληροφόρηση είναι σχετικά δύσκολη, τα πρώτα στοιχεία που αφορούν τα αυριανά στελέχη της ομάδας της Ιεράπετρας αναφέρουν ότι η εταιρεία την οποία εκπροσωπούν, διαχειρίζεται ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν ένα γραφείο μάνατζερ.

Βάσει της προφορικής συμφωνίας που έχει επέλθει με τον Θανάση Χηνόπουλο, η αργεντίνικη εταιρεία δείχνει να έχει μία οικονομική ευχέρεια και ως εκ τούτου προτίθεται άλλωστε να εξαγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ με το ποσό που έχουμε γνωστοποιήσει ήδη και που φαίνεται ότι θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα είναι το αντίτιμο δηλαδή για την παραχώρηση των μετοχών από την πλευρά του Θανάση Χηνόπουλου.

Ενδιαφέρον έχει ότι τους τελευταίους μήνες την εμπλοκή τους στην ομάδα της Ιεράπετρας επιδίωξαν αρκετοί, κάποιοι από τους οποίους είναι μάλιστα γνωστοί.

Mikel Chania Delivery
Η πληροφόρηση αναφέρει συγκεκριμένα ότι επικοινωνία με τον κ. Χηνόπουλο είχαν ο Φώτης Τσάλος, άλλοτε πρόεδρος του ΟΦΗ και ο Αντώνης Παπαδάκης ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι το αφεντικό στην ομάδα της Δαμάστας.

Επίσης παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και από Ισπανούς επενδυτές, αλλά δεν προχώρησε, όπως δεν προχώρησε ούτε με τους κυρίους Τσάλο και Παπαδάκη…

Αυτό που προχώρησε και ήδη καταγράφεται προφορική συμφωνία όπως έχει ανακοινωθεί, είναι το ενδιαφέρον από την αργεντίνικη εταιρεία. Μάλιστα ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον κ. Χηνόπουλο, ο κ. Rodolfo Amadeo Baque είναι ένα “υπαρκτό” πρόσωπο, που πράγματι είναι δικηγόρος και σε κάθε περίπτωση αποδείχτηκε πως έπεισε τον νυν μεγαλομέτοχο του ΟΦΙ για τους στόχους και το όραμα που έχουν για την ομάδα της Ιεράπετρας.

Τώρα, αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης η οποία όπως έχει ανακοινωθεί αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα και ουσιαστικά μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ανέβασε ρυθμούς ο Βάτερμαν στον ΟΦΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics