Breaking News
30 Αυγούστου 2021

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την 23χρονη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα (23:30).

 

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του US Open είναι και η αναμέτρηση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου (Νο148), η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την 23χρονη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα (23:30, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια, στην 13η της προσπάθεια σε προκριματικά Grand Slam τουρνουά, προκρίθηκε για παρθενική φορά σε κυρίως ταμπλό, μετά από τη φοβερή εβδομάδα που διένυσε στη Νέα Υόρκη.

Στο δρόμο για το κυρίως ταμπλό, απέκλεισε τις: Λούτσια Μπρονζέτι (Νο172), Άννα Καλίνσκαγια (Νο137) και Εν Σουό Λιάνγκ (Νο243).

Παράλληλα, έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά μετά το US Open 1988, δυο Ελληνίδες τενίστριες (η άλλη είναι η Μαρία Σάκκαρη) θα βρεθούν σε κυρίως ταμπλό Slam!
sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics