Breaking News
09 Μαρτίου 2023

Αυτό ήταν! Ο ΟΦΗ βρήκε λαβράκι που κάποτε η Φιορεντίνα είχε δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ


Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης

Μια από αυτές είναι φυσικά ο ΟΦΗ, το καμάρι της Κρήτης που με την αλλαγή προπονητή πλέον έχει ανέβει σε εμφανίσεις και λογικά θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στα πλέι άουτ.

Είναι οι ομάδες μαζί με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο του Κόλμαν που όλοι θα θέλουν να δουν αν και δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα παραμονής.

Αυτό έλειπε, τα πλέι οφ είχαν στόχο.

Ο ΟΦΗ εκτός από τον Νταμπράουσκας έκανε και ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις που αν τις είχε κάνει το καλοκαίρι μπορεί να χτυπούσε και 6άδα.

Μια από αυτές, δίχως αμφιβολία, είναι ο Μάρκο Μπάκιτς.

Στα 29 του ο διεθνής μαυροβούνιος ήρθε στην Ελλάδα για να βάλει και πάλι την καριέρα του σε καλό επίπεδο.

Είναι ένας παίκτης που δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς, πως το καλοκαίρι του 2013 η Φιορεντίνα είχε δώσει στην Τορίνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει.

Δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα αλλά έχει παίξει σε ομάδες όπως η Μπράγκα επίσης. Σούπερ 6-8άρι μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στο χώρο του κέντρου.

Λέτε να το έχουν δει και άλλοι;
sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Χάρης και Εμμανουήλ Καραλής είναι το δίδυμο που έφτασε στον μεγάλο του στόχο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics