Breaking News
20 Ιουλίου 2023

Δανεικός από τον ΟΦΗ στον Διαγόρα ο Βασίλης Σηφάκης

 

Γυναίκες ΟΦΗ: Με Μαματζάκη, Παντζαρίδη και Τσαχάκη το τεχνικό team
Ο Βασίλης Σηφάκης βρίσκεται στην προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία αλλά σύντομα θα γίνει κάτοικος Ρόδου!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Διαγόρας ήρθαν σε συμφωνία για τον μονετή δανεισμό του 21χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ των «κυανέρυθρων» της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Ρόδου αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Ο Διαγόρας κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων, με μια ακόμα μεταγραφή από το πάνω ράφι. Ένας από τούς πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες του "μεγάλου" ελληνικού πρωταθλήματος, θα φοράει την επόμενη χρονιά τη φανέλα του γηραιού.

Ο λόγος για τον 21χρονο ( γεννηθείς 27 Οκτωβρίου 2001) Βασίλη Σηφάκη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και την περίοδο 2018-2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ της Κρήτης.

Ο Σηφάκης είναι αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία του ΟΦΗ και θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας, αρχές Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 19 Iουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics