Breaking News
31 Ιουλίου 2023

Πέρεζ: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας»


Ο Σέρχιο Πέρεζ μετά την τρίτη θέση στο Σπα του Βελγίου στάθηκε στο πόσο έχει βελτιωθεί και ότι μέχρι το τέλος της σεζόν σκοπεύει να είναι συχνά στο βάθρο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρχιο Πέρεζ μετά το grand prix του Βελγίου:

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για την ομάδα. Είχαμε πολύ καλή εκκίνηση και προσπέρασα τον Σαρλ. Ήταν ένας εκ των στόχων μου στον αγώνα. Έκανα τον αγώνα μου, ο Μαξ με πέρασε πολύ γρήγορα στο δεύτερο stint, δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Έπειτα, διασφάλισα πως θα τερματίσω τον αγώνα με ασφάλεια και δίχως ζημιά στο μονοθέσιο».

Όσο για την αγωνιστική του ανάκαμψη στους τελευταίους αγώνες, ο Πέρεζ ανέφερε: «Ξεκάθαρα έχω βελτιωθεί. Δεν πρόκειται να αφήσω το βάθρο μέχρι το τέλος της χρονιάς, είχα ένα κακό σερί. Σήμερα κατάφερα να πάρω καλούς βαθμούς για την ομάδα. Χρειάζομαι το καλοκαιρινό διάλειμμα, οι τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ έντονοι. Θα επιστρέψω πολύ δυνατός για το Ζάντβορτ».

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 30/07/2023 [vid]

 

 

 

 

Στο Παρίσι βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η Εθνική ομάδα κωπηλασίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics