Breaking News
13 Αυγούστου 2023

Πόλο: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική εφήβων



Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Εφήβων στο πόλο καθώς επικράτησε της Ισπανίας στα πέναλτι με 5-4 (κανονική διάρκεια του αγώνα 9-9) και πήρε το εισιτήρια για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Ουγγαρία και Σερβία.
Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Η Εθνική μας προηγήθηκε με 8-5, αλλά οι Ισπανοί έκαναν την ανατροπή και πέρασαν με 9-8. Όμως ο Σπύρος Λυκούδης (κορυφαίος σκόρερ της Ελλάδας με 5 γκολ) ισοφάρισε στο τελικό 9-9, 2:02 πριν από τη λήξη και πήγαμε στα πέναλτι.
Η Εθνική είχε απόλυτη ευστοχία στα πέναλτι, αφού ευστόχησε και στα πέντε που εκτέλεσε με τους Κόκκινο, Λυκούδη, Λασκαρίδη, Μητράκη και τον Σιαμά να σκοράρει στο τελευταίο και πιο κρίσιμο. Αντίθετα, η Ισπανία αστόχησε στο τρίτο πέναλτι με τον Μπιέλ Γκομίλα
Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-1, 2-0, 2-4, (5-4 πεν.)

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 1, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς 1, Μπελέσης, Μαραγκουδάκης, Κρατημένος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντίας Γκαρσία, Φέγκες 2, Νούνιες 2, Γκαρίδο 2, Ούις, Πόρκαρ 1, Λαπούρ, Κουέστα, Κορμπέλα, Σάλες 1, Μορένο 1, Εστέπα, Πράδας.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 13/08/2023

 

 

 

 

Χρυσό μετάλλιο για τον Μάριο-Στέργιο Μπίλα στα 50 μέτρα ελεύθερο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics