Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2023

Γ Εθνική μπάσκετ: Ηττα για το "Ηράκλειο"ΟΑΑ στην Πεύκη-Τα αποτελέσματα της ΕΚΑΣΚ


Το "Ηράκλειο"ΟΑΑ γνώρισε την ήττα στην Πεύκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 74-64 και σε συνδυασμό με το ένα παιχνίδι λιγότερο που έχει στο πρωτάθλημα συνεχίζει με 8 βαθμούς στον 3ο όμιλο της National League 2..

Το "Ηράκλειο" ταξίδεψε με… απώλειες στην Αττική, καθώς ο Γιάννης Καστανιώτης λόγω του κατάγματος που υπέστη στο χέρι του δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ομάδα παρα το μικρό ροτέισον προσπάθησε για μια καλή εμφάνιση στο B’ Πεύκης, όμως ο αντίπαλος από το ξεκίνημα της αναμέτρηση έδειξε τις προσθέσεις του. Έτσι το σύνολο της Κρήτης βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο να ακολουθεί τους γηπεδούχους (18-10), ενώ η συνέχεια εξελίχθηκε ανάλογα.

Διαιτητές: Μπαβέλας-Βομπίρης-Γκαραβέλλος

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 35-25, 57-43, 74-64

Πεύκη (Παύλος): Νικολακόπουλος 24 (6), Οουαντίντζο 16 (3), Μιλούσης 7, Ζουρμπάκης 3 (1), Μερκούρης 8, Ιωάννου, Λεζος 3, Παλουκάκος 9, Υφαντής 4, Σελούλης, Γερόκωστας.

"Ηράκλειο"ΟΑΑ(Πετράκης-Ρυακιωτάακης): Κατσούρρι 22 (3), Πέτρου 3, Καμαρινός 10 (2), Λεφής 6 (1), Μαρτίνα 6 (1), Σαρρής 4, Αναστασάκης 7 (1), Πετράκης 5, Δαγαλάκης 1, Μαρής.

 ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24ωρου τρεξίματος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics