Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2023

«Θέλει τον Ντάουντα από την Τενερίφη ο ΟΦΗ»

Tην περίπτωση του Μο Ντάουντα φαίνεται ότι εξετάζει ο ΟΦΗ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα, «Cadena SER», η οποία συνδέει την περίπτωση του 25χρονου Γκανέζου εξτρέμ της Τενερίφης με τους Κρητικούς.

Λογικό και αναμενόμενο ο ΟΦΗ να ψάχνει παίκτες από Ισπανία, μετά την άφιξη του Πεπ Μελ. Η έλευσή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Ηρακλείου αναμένεται να δραστηριοποιήσει αρκετά τους ανθρώπους του συλλόγου στα μεταγραφικά, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι αυτοί έχουν ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τους παράγοντες της Τενερίφης για τον δανεισμό του Ντάουντα.

Ωστόσο, για τον Αφρικανό δεν ενδιαφέρεται μόνο ο ΟΦΗ, αφού η «Cadena SER» υποστηρίζει ότι η Οβιέδο και η Καρταχένα έχουν κάνει γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του. Φέτος μετράει 11 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Φίτεσε, Καρταχένα και Έσμπιεργκ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 23/12

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στην Α2 γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics