Breaking News
10 Μαΐου 2016

Ο Maverick Vinales έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των αντίπαλων αναβατών και να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του MotoGP. "Σφάζονται" οι ομάδες για την υπογραφή του 21χρονου Ισπανού.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν υπερτιμημένο τον Maverick Vinales και αδικαιολόγητο όλον αυτό το θόρυβο που έχει προκληθεί σχετικά με το μέλλον του. Το αν έχουν δίκιο ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 21χρονος Ισπανός που το 2013 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Moto3 και δυο χρόνια αργότερα (2015) κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος της μεγάλης κατηγορίας, έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των αντίπαλων αναβατών και να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του χώρου.

Στο Le Mans ο Vinales τερμάτισε στην 3η θέση ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την Suzuki που είδε και πάλι αναβάτη της στο πόντιουμ έπειτα από πολλά χρόνια (2008).

Στο ιαπωνικό εργοστάσιο τον πίστεψαν ευθύς εξ' αρχής. Επένδυσαν πάνω του όταν αποφάσισαν να επιστρέψουν στα MotoGP και τώρα κρέμονται από τα χείλη του περιμένοντας την άποφασή του. Επιθυμούν διακαώς να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους ελπίζοντας ότι θα μπορέσει σύντομα να τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Πέρα από το γεγονός ότι η GSX-RR είναι πια μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, οι άνθρωποι της Suzuki λέγεται πως του έχουν μια άκρως δελεαστική πρόταση την οποία μάλιστα ανέβασαν προσφάτως.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Suzuki του προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση, τη στιγμή που η πρόταση της Yamaha δεν ξεπερνά τα 2,5 εκ. ευρώ. Φέτος, η αμοιβή του κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες στα 300 χιλιάδες δολάρια (κάτι παραπάνω από 260 χιλιάδες ευρώ δηλαδή).

Το "όπλο" βέβαια της εταιρείας των "τριών διαπασών" είναι η YZR-M1 που αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους ειδικούς ως η καλύτερη μοτοσυκλέτα του γκριντ. Αυτό είναι το δέλεαρ της Yamaha και εκεί ποντάρει για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Σε περίπτωση, πάντως, που ο Vinales αποφασίσει να μείνει στη Suzuki, τότε η Yamaha έχει stand-by τον Dani Pedrosa για τον οποίο γράφτηκε κατά το αγωνιστικό 3ήμερο της Γαλλίας ότι έχει ήδη υπογράψει, κάτι ωστόσο, που διέψευσε τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του. Αυτό είναι το plan B της Yamaha...

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics