Breaking News
21 Μαΐου 2024

Mε Ντουντουνάκη και Παπαστάμο το Ευρωπαϊκό κολύμβησης



Η ΚΟΕ ανακοίνωσε σήμερα (21/5) την αποστολή της εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Βελιγράδι το διάστημα 17-23 Ιουνίου. Την αποστολή συνθέτουν 23 κολυμβητές και κολυμβήτριες, εκ των οποίων οι 21 θα «πέσουν» στα αγωνίσματα της πισίνας και δύο θα μετάσχουν στο Open Water. Μεταξύ αυτών είναι και οι Χανιώτες Άννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμενόμενα δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η ηρακλειώτισα πρωταθλήτρια του Τρίτωνα Άρτεμις Βασιλάκη (έχει όριο) και ο Βαγγέλης Ντούμας (για σκυταλοδρομίες), καθώς επικεντρώνονται στο Ευρωπαϊκό Εφήβων/Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου στη Λιθουανία.

Τη «γαλανόλευκη» αποστολή για το Βελιγράδι συγκροτούν οι εξής κολυμβητές και κολυμβήτριες:Απόστολος Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεβ, Δημήτρης Μάρκος, Στέργιος Μπίλας, Απόστολος Σίσκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Απόστολος Παπαστάμος, Γιώργος-Αρκάδιος Ασπουγαλής, Ανδρέας Βαζαίος, Τάσος Κούγκουλος, Κώστας Στάμου, Κώστας Εγγλεζάκης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Βασίλης Σοφικίτης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Ελένη Κοντογεώργου, Χαρά Αγγελάκη, Μαρίλεια Δρασίδου.neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 21/05/2024

 

 

 

 

Τη φανέλα του ΟΦΗ θ για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά ο Χουάν Νέιρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics