Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2016

Οι διαιτητές στην Αφρική μάλλον αξιολογούν διαφορετικά το επικίνδυνο παίξιμο απ’ ότι στον υπόλοιπο πλανήτη.

 

Στον αγώνα για το αφρικανικό Super Cup ανάμεσα στην TP Mazembe αΟι διαιτητές στην Αφρική μάλλον αξιολογούν διαφορετικά το επικίνδυνο παίξιμο απ’ ότι στον υπόλοιπο πλανήτη.

Στον αγώνα για το αφρικανικό Super Cup ανάμεσα στην TP Mazembe από το Κονγκό και την Etoile du Sahiel από την Τυνησία ο αμυντικός της πρώτης, Kabaso Chongo κατάφερε ένα χτύπημα στον αντίπαλό του που θα ζήλευαν σε αγώνα MMA οι μεγαλύτεροι αθλητές.

Το γεγονός ότι η κλωτσιά πέτυχε τον άτυχο Drame Michailou στην ευαίσθητη περιοχή κάνει το περιστατικό ακόμη πιο ανατριχιαστικό. Ο διαιτητής πλησίασε αγέρωχος τους δύο ποδοσφαιριστές και έδειξε την κίτρινη κάρτα προκαλώντας εύλογη απορία για το τι πρέπει να συμβεί ώστε να δείξει την κόκκινη κάρτα.

 

 

-

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics