Breaking News
28 Οκτωβρίου 2022

Κιάσσος: «Έχει αγωνιστικά προβλήματα ο ΟΦΗ»

 

Για το νέο βήμα στην καριέρα του (ΠΑΣ Κόρινθος), το φετινό πρωτάθλημα της Super League, τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά και το προσεχές παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ μίλησε ο Κώστας Κιάσσος.
Ο Χανιώτης προπονητής φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική συχνότητα του Metropolis 95,5. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για…

➜ Τη νέα του ομάδα (ΠΑΣ Κόρινθος): «Έχουμε ξεκινήσει στο πρωτάθλημα στην Κόρινθο, είμαστε στην 3η αγωνιστική, ξεκινήσαμε από το μηδέν, φτιάξαμε καλή ομάδα, υπάρχει υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχουμε τις συνθήκες για να δουλέψουμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα.»

➜ Τη φετινή Super League: «Μου αρέσει το φετινό πρωτάθλημα, έχει περισσότερες καλές ομάδες. Υπάρχουν αρνητικές εκπλήξεις φέτος, έχει φύγει το πρωτάθλημα από τις δύο ταχύτητες, έχει γίνει μία μικτή ζώνη με ομάδες που μπαίνουν στο γκρουπ των ομάδων που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Έχει γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, είναι πολύ καλό αυτό που βλέπουμε.»
➜ Τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό: «Δεν μου προκαλεί εντύπωση ο Παναθηναϊκός, είναι καλά δουλεμένη ομάδα, είναι μία ομάδα με συγκεκριμένο στυλ και πλάνο που δεν αλλάζει, διαβάζει σωστά τον αντίπαλο.»

➜ Το παιχνίδι Άρης – ΟΦΗ: «Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί θετικά αλλά κάποιες φορές χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει. Έχει αγωνιστικά προβλήματα ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι δυνατός στην έδρα του και θα έχει δυσκολίες το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής του Άρη έχει τεράστιες παραστάσεις, μπορεί να χρειάζεται χρόνο. Θεωρώ πως θα γίνει ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το να παίξεις επιθετικά κρύβει κινδύνους αλλά δίνει και δυνατότητες σε μια ομάδα.»

➜ Τον Ετέμπο: «Η λειτουργία των τριών χαφ είναι η συνδετική γραμμή μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο Άρης παίζει με ένα ή δύο χαφ, ο αμυντικός χαφ δίνει σταθερότητα και ο Ετέμπο φαίνεται να έχει αυτοσυγκράτηση, έχει καλή προσφορά, έχει καλό τρανζίσιον. Δίνει ανάσες στους άλλους χαφ που παίζουν μπροστά του.»
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Λίβερπουλ

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics