Breaking News
02 Απριλίου 2019

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα της αεροβικής γυμναστικής στο διεθνές όπεν που διεξήχθη στην πόλη Καντανιέντε της Πορτογαλίας.

 


Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό κορασίδων, ενώ η ελληνική πεντάδα των Νεανίδων, αποτελούμενη από τις Αναστασία Φλαμπούρη, Αιμιλία Αυγητίδου, Ιωάννα Βαμβακάρη, Δέσποινα Καραμιχαλάκου και Ελένη Διονυσοπούλου, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό.

Από εκεί και πέρα, στο ατομικό παγκορασίδων η Ρόζα-Μαρία Παγώνη κατέλαβε την 5η θέση, η πεντάδα των κορασίδων με τις Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, Μαρία Κρυσταλλία Κολιαδήμα, Μαυρέτα Νικολοπούλου, Μαρία Αμυγδαλιά Κατρή, Αλεξάνδρα Μέριανου πήρε την 4η θέση και το τρίο των κορασίδων (Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή, Μαρία-Κρυσταλλία Κολιαδήμα, Μαυρέτα Νικολοπούλου) κατέλαβε την 6η θέση.

Τέλος, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που αφορούσε στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, η Σοφία Παππά κατετάγη 17η.
onsports.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics