Breaking News
19 Νοεμβρίου 2020

Με καθυστέρηση δύο ημερών παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους οι ιστιοπλόοι μας
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλισμένη για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη, το μεγάλο ζητούμενο για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RS:X στη Βιλαμούρα (22-28/11) είναι η πρόκριση και στις γυναίκες, χωρίς φυσικά να ατονεί το ενδιαφέρον για υψηλό πλασάρισμα στους άνδρες.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν στη διοργάνωση μετέχει ο Κοκκαλάνης, αλλά και ο ταχύτατα ανερχόμενος Λεωνίδας Τσορτανίδης. Και οι δύο στοχεύουν ψηλά και σε αυτούς τους αγώνες.

Ο τρίτος της ομάδας, ο νικητής των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2018, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, επέλεξε να μην κάνει το ταξίδι μέχρι την Πορτογαλία, τη χώρα που… έσωσε του αγώνες τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Ελλάδα γύρισε πίσω τη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα αφίχθη στην Πορτογαλία προχθές (17/11), έτσι ώστε να επιτευχθεί εξοικείωση με τον αγωνιστικό στίβο και τις καιρικές συνθήκες, ο εξοπλισμός όμως έφτασε σήμερα (19/11) στερώντας τους μια μέρα προπόνησης στο νερό. Οι αθλητές μας παρέλαβαν τον εξοπλισμό από το γειτονικό αεροδρόμιο του Φάρο.

Στα κορίτσια η Γκέλυ Σκαρλάτου -κυρίως-, αλλά και η παγκόσμια πρωταθλήτρια κορασίδων του 2016 Κατερίνα Δίβαρη και η Ιωάννα Σίρτη έχουν στο μυαλό τους το μοναδικό ολυμπιακό εισιτήριο που δίνεται στο πρωτάθλημα και θα καταλήξει στην πρώτη χώρα της κατάταξης, χωρίς να υπολογίζονται όσες έχουν ήδη προκριθεί και είναι οι: Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισραήλ, Ισπανία και Τουρκία.

To 2019 στο Παγκόσμιο του Τορμπόλε, η Σκαρλάτου ήταν 59η και καλύτερη όλων των αθλητριών από τις χώρες που δεν σφράγισαν το εισιτήριο για Τόκιο. Αν τα καταφέρει, θα λάβεις μέρος για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρώτη της ήταν το 1996 στην Ατλάντα.
SPORTS3.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics