Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2016

Με γκολ του Φορτούνη από χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Πουλίδο, ο Ολυμπιακός παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 29'

- Τρεις τεράστιες ευκαιρίες σε ένα λεπτό (στο 8') από τους πρωταθλητές Ελλάδος σε σουτ των Ιντέγε, Φορτούνη και Ντουρμάζ με ισάριθμες αποκρούσεις από τον Προτό - Δείτε το γκολ του Φορτούνη

Το 1-0 των Βρυξελλών έχει κάνει... περίεργα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι αν είναι συγκεντρωμένοι και κάνουν το παιχνίδι τους, θα περάσουν το εμπόδιο της Άντερλεχτ και θα βρεθούν στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», πέρα από το να δείξουν την ποδοσφαιρική τους ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να βγάλουν και... νεύρο. Το γήπεδο είναι κατάμεστο, ο κόσμος θα κάνει και πάλι το χρέος του και θα σπρώξει τους παίκτες στην πρόκριση.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πουλίδο, Ιντέγε

Άντερλεχτ: Προτό, Ντεσάχτ, Μπίτνερ, Κάρα, Τζούριτσιτς, Ναγιάρ, Πρατ, Ντεντόκερ, Μπατζί, Οκάκα, Ατσεμπόνγκ

Δείτε το γκολ του Ολυμπιακού:

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics