Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2020

Αρχίζει αύριο ο τελευταίος αγώνας της σεζόν 2020

 

Το απόλυτο τουρνουά της σεζόν 2020 αρχίζει αύριο (Πέμπτη 10/12) στο Ντουμπάι. Ποια είναι τα στοιχήματα αυτού του τελικού του αγώνα; Ποιους πρέπει να προσέξετε μια μικρή αναφορά στα μεγάλα ονόματα

Πρεμιέρα για τον Πάτρικ Ριντ
Ο Πάτρικ Ριντ φτάνει στο Ντουμπάι ως το Νο 1 του αγώνα. Ο Αμερικανός μπορεί να έχει αγωνιστεί μόνο σε επτά τουρνουά στον European Tour, αλλά μπορεί νόμιμα να κατακτήσει το στέμμα. Θα είναι το πρώτο για έναν παίκτη των ΗΠΑ. «Το να στεφθώ Νο. 1 στο European Tour είναι ένας πραγματικός στόχος για μένα. Θα ήταν τιμή να είμαι ο πρώτος Αμερικανός που το πετυχαίνει» τόνισε ο Ριντ πριν από το τουρνουά. « Ήμουν κοντά στη νίκη το 2018. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιτύχω αυτόν τον στόχο αυτή τη φορά», κατέληξε

2000
Η επιτυχία σε αυτό το DP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ θα δώσει στον πρωταθλητή του 2000 πόντους, στον αγώνα του Ντουμπάι. Δίδοντας έτσι την ευκαιρία, έστω μαθηματικά, στους 60 καλύτερους του αγώνα να μπορούν ακόμα να διεκδικήσουν με επιτυχία το στέμμα, αυτή την εβδομάδα.

Ένα καλό μάθημα
Ωστόσο, ο Πάτρικ Ριντ θα πρέπει να δουλέψει στα γήπεδα Earth Course του Jumeirah, καθώς η διαφορά των βαθμών του, από τους άλλους διεκδικητές, δεν είναι τεράστια. Έτσι, ο «Captain America» ​​είναι 460 βαθμούς μπροστά από τον Τόμυ Φλίτγουντ, 546 πάνω από τον Κόλιν Μορικάβα, 634,7 πάνω από τον Λη Γουέστγουντ και 710,1 έναντι του Κριστιάν Μπεζουϊντενού, τους 4 πρώτους.

100%
Ο Λη Γουέστγουντ είναι ο μόνος Ευρωπαίος παίκτης που συμμετείχε σε όλους τους τελικούς του Race to Dubai από την ίδρυσή του το 2009.
Σε περίπτωση επιτυχίας αυτήν την Κυριακή στο Ντουμπάι, οι πρώτοι τέσσερις του αγώνα, θα κερδίσουν το Race to Dubai ό, τι κι αν συμβεί. Οι Φλίτγουντ (2017) και Γουέστγουντ (2000, 2009) το έχουν ήδη επιτύχει.
Ο Κριστιάν Μπεζουϊντενού, ο Γάλλος Βικτόρ Πέρεζ (6ος ), ο Άαρον Ράι (7ος ) και ο Τάιρελ Χάτον (8ος ) μπορούν επίσης να κερδίσουν το τρόπαιο εάν επικρατήσουν αυτήν την Κυριακή, στο DP World. Αλλά και οι τέσσερις θα πρέπει να δουν τον Πάτρικ Ριντ να τερματίζει κάτω από τη 2η θέση στο τουρνουά.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics