Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2020

Τόσος καιρός απομένει μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου, που θα γίνει στις 21 Μαρτίου

 

Η αλήθεια είναι πως η εφετινή σεζόν στην Formula 1 και κουτσουρεμένη ήταν, και αργά, κατακαλόκαιρο, ξεκίνησε και στο τέλος άφησε τους απανταχού σε όλο τον πλανήτη φαν του σπορ με μία γλυκόπικρη γεύση.

Γλυκιά γιατί είδαν, παρά τις αντιξοότητες, τους αγαπημένους τους πιλότους και τα αγαπημένα τους μονοθέσια σε δράση, πικρή, γιατί λόγω του covid-19 ήταν μία χρονιά πολύ «κοντή» και με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν και κατά πόσο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από τον ερχόμενο Μάρτιο σε ότι αφορά τα πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω κορονοϊού, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν ο κόσμος θα επανέλθει από το ξεκίνημα στις εξέδρες, όμως, το σίγουρο –μέχρι αποδείξεως του εναντίου στις χαλεπές μέρες που ζούμε-, είναι πως πρεμιέρα θα έχουμε στις 21/3/2021, στην μακρινή Αυστραλία.

Όπου, παραδοσιακά, γίνεται το πρώτο γκραν πρι της νέας χρονιάς.

Συνολικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο καλεντάρι της F1 για την επόμενη χρονιά υπάρχουν 23 αγώνες. Ένας αγώνας, στις 25 Απριλίου, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη που θα γίνει, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κάποια γκραν πρι ν’ αναβληθούν ή ακόμη και να ματαιωθούν, εφόσον το επιβάλουν οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν λόγω κορονοϊού.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Liberty Media κρατά ανοικτές τις… πόρτες με στις πίστες της Ίμολα (Ιταλία), Πορτιμάο (Πορτογαλία) και Κωνσταντινούπολη, ώστε να είναι σε ετοιμότητα να διοργανώσουν κάποιο γκραν πρι, που δεν θα μπορεί να γίνει στην πόλη που έχει οριστεί λόγω πανδημίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2021:

21 Μαρτίου, Αυστραλία, Μελβούρνη
28 Μαρτίου, Μπαχρέιν, Σακχίρ
11 Απριλίου, Κίνα, Σαγκάη
25 Απριλίου, ?
9 Μαΐου, Ισπανία, Βαρκελώνη
23 Μαΐου, Μονακό
6 Ιουνίου, Αζερμπαϊτζάν, Μπακού
13 Ιουνίου, Καναδάς, Μοντρεάλ
27 Ιουνίου, Γαλλία, Λε Καστελέ
4 Ιουλίου, Αυστρία, Σπίλμπεργκ
18 Ιουλίου, Μ. Βρετανία, Σίλβερστον
1 Αυγούστου, Ουγγαρία, Βουδαπέστη
29 Αυγούστου, Βέλγιο, Σπα
5 Σεπτεμβρίου, Ολλανδία, Ζάντβοορτ
12 Σεπτεμβρίου, Ιταλία, Μόντσα
26 Σεπτεμβρίου, Ρωσία, Σότσι
3 Οκτωβρίου, Σιγκαπούρη, Μαρίνα Μπέι
10 Οκτωβρίου, Ιαπωνία, Σουζούκα
24 Οκτωβρίου, ΗΠΑ, Ώστιν
31 Οκτωβρίου, Μεξικό, Πόλη του Μεξικού
14 Νοεμβρίου, Βραζιλία, Σάο Πάουλο
28 Νοεμβρίου, Σαουδική Αραβία, Τζέντα
5 Δεκεμβρίου, Άμπου Ντάμπι, Γιας Μαρίνα
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics