Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Επιμέλεια: Κώστας Αυγουστάκης


Ο Ματιέ Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό για τη Super League Interwetten.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (11/3, 22:00, Cosmote Sport 2HD) για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των 16 του Europa League. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.
facebook_logoSharetwitter_logoTweet
ΟΟλυμπιακός επιδιώκει να κάνει το πρώτο βήμα για τη φάση των 16 του Europa League φιλοξενώντας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Άρσεναλ (11/3, 22:00, Cosmote Sport 2HD και LIVE από το Sport24.gr).

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Σα, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Μασούρας Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

Sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

 Εξειδίκευση Σταϊκούρα: Tα μέτρα για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Όλα τα ζώδια 11/03

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics