Breaking News
20 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Πορτογαλίας πέτυχε η εθνική ελπίδων στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, σε αναμέτρηση για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού

Πρωταθλήματος 2025. Χάρη σε τέρματα των Τζόλη (31΄) και Παναγίδη (50΄), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέτρεψε το προβάδισμα που είχαν πάρει οι Ιβηρες με τον Κονσεϊσάο (30΄) και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για πρόκριση στην τελική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Πορτογαλίας, που προπορεύεται στο όμιλο με 12 βαθμούς σε πέντε αγώνες, έναντι 11 της εθνικής (σε έξι παιχνίδια) και 10 της Κροατίας (σε τέσσερα ματς).

Η ελληνική ομάδα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για 60 λεπτά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και -το σημαντικότερο- αντέδρασε άμεσα, όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30΄, κόντρα στη ροή του αγώνα, με εξαιρετικό αριστερό σουτ του Κονσεϊσάο έξω από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό ο Τζόλης, που ήταν ο εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων της εθνικής, συνεργάστηκε ωραία με τον Δαρέλα και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε.


Το γκολ το οποίο έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50΄ με συρτό σουτ του Παναγίδη, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κίτσου. Στο τελευταίο ημίωρο οι διεθνείς οπισθοχώρησαν και η Πορτογαλία πίεσε, αλλά ο Τζολάκης ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα τη διπλή επέμβαση στα σουτ των Κονσεϊσάο και Ματέους (68΄).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Κρυπαράκος, Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Κίτσος, Κουρφαλίδης (78΄ Μεταξάς), Καραμπέρης, Δαρέλας, Τζόλης, Παναγίδης (64΄ Παναγιώτου), Νιάρχος (56΄ Ζουγκλής)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σοάρες, Ροντρίγκες, Βέιγκα, Τομάς Αραούζο, Γκόμες (82΄ Εστέβες), Μπερνάρντο, Σόουζα (46΄ Ματέους), Μαρκές (73΄ Σάντος), Μοράις (61΄ Σίλβα), Ενρίκε Αραούζο (46΄ Τομάς), Κονσεϊσάο

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Τζιαναντόνιο που δεν έχει θέσει στο Grid το 2024 πήρε σπουδαία νίκη στο Κατάρ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics