Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2021

Ο τελικός των 60μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί
Θοδωρής Γεωργαντάς  


Κούρσα και ρεκόρ για την Ραφαέλα Σπανουδάκη. Τρεις κούρσες από την αρχή της σεζόν, τρία ατομικά ρεκόρ και πλέον το όλο θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία κοπέλα, που εν μέσω πανδημίας, έφερε και πάλι τα 60μ. στο προσκήνιο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Πριν από την έναρξη της σεζόν η 27χρονη σπρίντερ είχε ατομικό ρεκόρ 7.29 από το 2018. Έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνιση στο Βερολίνο στις 5 Φεβρουαρίου. Το χρονόμετρο «έγραψε» 7.27. Ακολούθησε ο προκριματικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.. Η Σπανουδάκη έκανε 7.26. Και πάλι ατομικό ρεκόρ. Στον τελικό σημείωσε 7.23, ισοφαρίζοντας την πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας. Την ίδια επίδοση έχει και η Μαρία Τσώνη από το 1998.

Η 27χρονη σπρίντερ σκέπτεται ήδη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν με τον τελικό των 60μ. να είναι ένας στόχος, που μπορεί αν επιτευχθεί. Προπονητής της νικήτριας των 60μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι ο Κώστας Βογιατζάκης, παλιός πρωταθλητής των δρόμων ταχύτητας.

Δείτε τον τελικό των 60μ. και τις δηλώσεις της Σπανουδάκη, μετά τη νίκη της.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποδηλατοδρόμιο Χανίων: Στην τελική ευθεία το έργο «φάντασμα»

Συνεργασία του Συμβουλίου της Ευρώπης και της FIFA

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics