Breaking News
03 Απριλίου 2021

Η Μαρία Πιπιλιαρίδου άνοιξε την ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η Μαρία Πιπιλιαρίδου άνοιξε την ελληνική συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών-γυναικών στη Μόσχα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο Β’ γκρουπ της κατηγορίας των 49κ. Είχε συνολικό αποτέλεσμα στις δύο κινήσεις στα 157κ., μένοντας μακριά από το ατομικό της ρεκόρ 171κ.

Πιο αναλυτικά στο αρασέ η Πιπιλιαρίδου έχασε αρχικά τα 68κ., τα σήκωσε στη 2η προσπάθεια, ενώ μετά δεν τα κατάφερε στα 71κ. Στο ζετέ χρειάστηκε 2η προσπάθεια στα 84κ., ενώ έχασε τα 91κ. Μαζί της στο Β΄’ γκρουπ αγωνίστηκαν η Μαλτέζα, Τενίσια Θόρντον, που σήκωσε 159κ. συνολικά και η Μολδαβή Τεοντόρα Χίνκου (155κ.). Το Α’ γκρουπ με τις υπόλοιπες 10 αθλήτριες στα 45κ. θα γίνει σήμερα το βράδυ. Οπότε η Πιπιλιαρίδου θα μάθει και τη θέση της στην τελική κατάταξη.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Εργοτέλης - Τρίκαλα 2-3 [vid]

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics