Breaking News
31 Μαΐου 2022

Έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει τα 64 μέτρα που είναι το όριο για το μεγαλύτερο φετινό γεγονός στον στίβο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Όρεγκον από 15-17 Ιουλίου, θα συμμετάσχει την Τρίτη 31 Μαΐου στο μίτινγκ «Golden Spike» η Ελίνα Τζένκο.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ακοντισμού που φέτος έχει στείλει το ακόντιο στα 62.96μ και ατομικό ρεκόρ 63.96μ έχει τις δυνατότητές της να πετύχει το όριο στην Οστράβα, για το Παγκόσμιο παρότι ο συναγωνισμός θα είναι υψηλού επιπέδου.

Ο ακοντισμός στο μίτινγκ «Golden Spike» είναι από τα πιο δυνατά αγωνίσματα στο οποίο σύμφωνα με τους διοργανωτές θα πάρει μέρος η Τσέχα κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ Barbora Spotakova και θα αναμετρηθεί με την ασημένια Ολυμπιονίκη του Τόκιο Maria Andrejczyk (Πολωνία), την Ολυμπιονίκη του 2016 Sara Kolak (Κροατία) και την συμπατριώτισά της κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στους πανερυρωπαϊκούς του 2018 Nikola Ogrodnikova (Τσεχία).

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Όλα τα ζώδια 30/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics