Breaking News
03 Μαρτίου 2017

 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης των κρίκων στο Ρίο, ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία, ζητώντας στυλιστική παρέμβαση από τους φίλους του και πιο συγκεκριμένα να διαλέξουν με ποια από τις τρεις εμφανίσεις προτιμούν να τον δουν να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση: «Με αφορμή το αυριανό πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη θα ήθελα το δικό σας σχόλιο για να επιλεξετε την εμφάνιση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, τον Οκτώβριο στον Καναδά!! Μέχρι την Κυριακή 05/03 (ώρα 23:59), γράψτε με ενα comment ποιο από τα 3 outfit προτιματε!!! #bemorehuman»

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics