Breaking News
01 Μαΐου 2020

Leoforos
Πρωτοπορεί ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Την κοινωνική διάσταση του τμήματος δείχνει συνεχώς ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, που έχει έναν πολυσύνθετο χαρακτήρα. Εκτός από την ευκαιρία για άθληση σε άτομα ΑμεΑ, ο Παναθηναϊκός δίνει λύσεις και σε προβλήματα της καθημερινότητάς του. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με την PTA rehab, δημιουργήθηκε η πρώτη παγκοσμίως μάσκα προστασίας κωφών και βαρήκοων από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Οι μάσκες του εμπορίου δυσχεραίνουν την επικοινωνία των κωφών και βαρήκοων αφού παρεμποδίζεται η χειλεανάγνωση. Η συνεργασία του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ με την PTA rehab έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη παγκοσμίως μάσκα προστασίας κωφών και βαρήκοων από τον κορονοϊό η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε με τεχνολογία 3D printing!

Η μάσκα αυτή θα φέρει χαρακτηριστικό εμπρόσθιο άνοιγμα με αντιθαμβωτική διαφάνεια, ώστε να γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις των χειλιών και του στόματος από τον εκάστοτε συνομιλητή. Επίσης η κατασκευή της θα είναι από βιοδιασπόμενη πρώτη ύλη καθώς και προστατευτικό αφρώδες υλικό για καλύτερη εφαρμογή και αποτελεσματικότερη απορρόφηση σταγονιδίων. Θα φέρει δύο φίλτρα εκατέρωθεν της εμπρόσθιας οπής για επαρκή αερισμό και θα προσαρμόζεται με ελαστικούς ιμάντες στο οπίσθιο μέρος της κεφαλής και παράλληλα από τα αυτιά, βοηθώντας κατά αυτό το τρόπο και τη χρήση ακουστικού βαρηκοΐας.

Η επίσημη εφαρμογή του project συνεργασίας του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και της PTA Rehab Ecorthotics θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά για τις συμβουλές και τις τροποποιήσεις, που υπέδειξε μετά από αρκετές δοκιμές, αλλά και την παρουσίαση του παραπάνω βίντεο την Ολυμπιονίκη Κωφών Deaflympics Tae Kwon Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Κωφών IMAFD, Δήμητρα Πασχάλη. Επίσης, ευχαριστούμε για την υποστήριξη σε αυτό το εγχείρημα το Σύλλογο Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεA Και Φίλων Αυτών Το Στέκι – Steki».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics