Breaking News
24 Αυγούστου 2020

Έναν αν μη τι άλλο σηνύθη τρόπο βρήκαν λουόμενοι σε παραλία στην Καβάλα προκειμένου να απολαύσουν την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα.
Νέα μέτρα προστασίας με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού έχουν κάνει γνωστά εδώ και καιρό οι Αρχές.

 

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους είναι αδύνατο να τα τηρήσουν αυτά.

Μία τέτοια περίπτωση καταγράφηκε σε ένα παραλιακό μαγαζί στην Καβάλα, στο οποίο εμφανιζόταν ο Κώστας Μακεδόνας .

 Σύμφωνα με το kavalapost.gr η δημοφιλία του τραγουδιστή είχε σαν συνέπεια να «γεμίσει» το μαγαζί που βρίσκεται στην παραλία της Ραψάνης ακόμα και εν μέσω κορωνοϊού, με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων.

Η συναυλία άρχισε στις 21:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ωστόσο κάποιοι που έκαναν βραδινό μπάνιο στην παραλία, μόλις άκουσαν τον καλλιτέχνη να τραγουδά βρήκαν την ευκαιρία να χορέψουν ζεϊμπέκικο στη θάλασσα αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τα μέτρα προστασίας.


Όπως ήταν αναμενόμενο τα βίντεο που υπήρξαν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τοπικών Μέσων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics