Breaking News
16 Οκτωβρίου 2020

Στο πεδίο βολής Κορίνθου θα διεξαχθεί το-εξ’ αναβολής- πανελλήνιο πρωτάθλημα στο τουφέκι 300μ. πρηνηδόν ανδρών (18/10), το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20/9, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω επικινδυνότητας πυρκαγιάς, αλλά και λόγω των αυξημένων μέτρων κατά του κορονοϊού. 

Αν και οι συμμετοχές αναμένονται λιγότερες σε σχέση με την περσινή χρονιά, οι αγώνες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον με αρκετά να είναι τα ονόματα που (θεωρητικά) θα ξεχωρίσουν. 

Ένας από τους σκοπευτές που θα τραβήξει τα βλέμματα, είναι ο κάτοχος του τίτλου Νίκος Τσόκας, αλλά και οι Κωνσταντίνος Κολοβός, Κωνσταντίνος Βερτούδος, Γιάννης Νικολουδάκης και Νίκος Βασιλείου. 

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει στις 09:15 το πρωί της Κυριακής, όπου θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος εξοπλισμού, ενώ από τις 10:00 θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές βολές. Η πρώτη σειρά των βολών θα ξεκινήσει στις 10:15, ενώ η δεύτερη σειρά θα διεξαχθεί στις 12:15.

Το πρόγραμμα
09:15 Έλεγχος Εξοπλισμού
10:00-10:15 Χρόνος προετοιμασίας και δοκιμαστικών βολών
10:15-11:30 Τουφέκι μεγάλου διαμετρήματος πρηνηδόν Α – (α’ σειρά)
12:00-12:15 Χρόνος προετοιμασίας και δοκιμαστικών βολών
12:15-13:30 Τουφέκι μεγάλου διαμετρήματος πρηνηδόν Α – (β’ σειρά)

Να σημειωθεί ότι όλοι όσοι με οποιαδήποτε ιδιότητα παρευρεθούν στο σκοπευτήριο (αθλητές-τριες, συνοδοί, προπονητές, κριτές κλπ) πρέπει: 

  • Να έχουν ιατρική βεβαίωση
  • Να φορούν όλοι μάσκα
  • Δεν φορούν μάσκα οι αθλητές-τριες όταν βρίσκονται στη γραμμή βολής και αγωνίζονται
  • Να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να μην συνωστίζονται
  • Δεν παραμένουν στους χώρους του σκοπευτηρίου αν δεν έχουν συγκεκριμένο καθήκον
  • Οι αθλητές-τριες όταν ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αποχωρούν από το σκοπευτήριο
  • Τα έπαθλα (μετάλλια-διπλώματα) θα δοθούν στους νικητές χωρίς τη συνήθη διαδικασία απονομής
  • Οι αρχηγοί των συμμετεχόντων στους αγώνες σωματείων-ομάδων πρέπει πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος να έχουν δηλώσει τους αθλητές-τριες στις θέσεις βολής που θα αγωνισθούν και τη σύνθεση του ομαδικού για κάθε κατηγορία και αγώνισμα.
  • Οι αθλητές-τριες που συμμετέχουν στους αγώνες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο του εξοπλισμού τους 30 λεπτά πριν από το χρόνο έναρξης της προετοιμασίας-δοκιμαστικών βολών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics