Breaking News
22 Νοεμβρίου 2020

Ανάγκη για αληθινές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Κριός

Η ανάγκη να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική κυρίως ασφάλεια θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Αποφύγετε παρορμητισμούς.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και ζητάτε τρόπους να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας και να αναγεννηθείτε μέσα από αυτές.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσετε ανταγωνιστικά για κάποιον λόγο σήμερα. Ωστόσο καλό είναι να γνωρίζετε πως είστε σε πλεονεκτική θέση με κάποιον τρόπο.

Καρκίνος

Η συνάντηση και η ένωση δύο στοιχείων δημιουργούν έντονη χημεία και σήμερα βρίσκεστε σε αυτή την διαδικασία.

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να είστε αληθινή/ός με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τα άτομα που αγαπάτε και θέλετε να έχετε στην ζωή σας, έχοντας οποιονδήποτε ρόλο.

Παρθένος

Ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία σήμερα έρχονται οι οποίες θα σας δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας.

Ζυγός

Η επίτευξη ενός στόχου είναι γενικότερα μια δύσκολη υπόθεση λόγω των εξωτερικών συνθηκών. Ωστόσο, σήμερα έρχεστε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες ζητούν την προσοχή σας κυρίως γιατί υπάρχει κάτι πολύτιμο που θέλετε να προστατεύσετε.

Σκορπιός

Η δραστηριοποίησή σας προς έναν στόχο μπορεί να είναι λιγότερο εύκολο την παρούσα φάση που διανύουμε, ωστόσο δίνονται ευκαιρίες να προβληθείτε με κάποιον τρόπο.

Τοξότης

Ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα κυρίως λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό σας ή στους άλλους γύρω σας. Ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις.

Αιγόκερως

Η υπομονή πραγματικά μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα.

Υδροχόος

Η αρμονία έρχεται μέσα από την ισορροπία αντίθετων δυνάμεων και σήμερα καλείστε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

Ιχθύες

Τα όνειρα σας αναβλύζουν με ορμή μέσα από την ψυχή σας, ζητώντας με ένα περισσότερο φιλοσοφικό υπόβαθρο να πιστέψετε πως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics