Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2020

Η διεθνής κεντρική ζει τα καλύτερα της με τη Μιλούζ στη Γαλλία
Κώστας Ασημακόπουλος

 

Την απόφαση της να φύγει από την Ελλάδα την πιο σωστή στιγμή μακαρίζει η Τζίνα Λαμπρούση καθώς την περίοδο που τα πάντα είναι κλειδωμένα στη χώρα μας, στη Γαλλία ο αθλητισμός λειτουργεί κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεχίζεται κανονικά.
Η Λαμπρούση αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στο γαλλικό πρωτάθλημα γυναικών καθώς στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής η Μιλούζ νίκησε με 3-1 ( 25-23, 25-22, 23-25, 25-20) τη Σεντ Ραφαέλ, και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την δεύτερη Μπεζιέ που αγωνίζεται η Άννα Σπανού. Η Λαμπρούση τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους ενώ πρώτες σκόρερ ηταν οι συνήθεις ύποπτες, Βάνιακ με 21 και Χάακ με 18.
Η Λαμπρούση μετά τη λήξη του αγώνα ήταν στα… χάι της και δίκαια επιλέχθηκε από τους υπευθύνους της διοργάνωσης να τραβήξει λαχνούς για να κερδίσουν δώρα, φίλαθλοι της ομάδας μέσα από διαδικτυακό διαγωνισμό που έκανε ο σύλλογος :
Στη βαθμολογία μετά από 14 αγώνες διαμορφώθηκε προηγούνται Μιλούζ 31 βαθμούς σε 12 αγώνες, Μπεζιέ 27 σε 12, Βενέλς 26 σε 13, Ναντ 23 σε 11, Κάννες 22 σε 11, Λε Κανέτ 21 σε 12.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics