Breaking News
23 Ιανουαρίου 2022

Αποθεραπεία ακολούθησαν όσοι παίκτες του ΟΦΗ αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.


Στις εγκαταστάσεις του Λίντο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/1) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Αμπντούλ Ουές, με τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Κοροβέση να συνεχίζουν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Ντεβίς Επασί.

Αύριο, Δευτέρα (24/1), οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25/1) στις 11:00.

 sdna.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο Ηρόδοτος στο πρώτο παιχνίδι του 2022 για το πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΚΑΣΚ

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics