Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Μπορεί το χρώμα που έχετε επιλέξει στην κρεβατοκάμαρά σας να επηρεάζει την ερωτική σας ζωή; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η απάντηση είναι ναι.


Η έρευνα έγινε από το βρετανικό Travelodge και συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) που ήταν είτε δεσμευμένοι, είτε παντρεμμένοι.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να περιγράψουν το χρώμα της κρεβατοκάμαράς τους, αλλά και άλλες ερωτήσεις όπως την συχνότητα της ερωτικής τους ζωής, τις καταναλωτικές τους συνήθειες, το αν υποφέρουν από αυπνίες κ.λπ.


Σύμφωνα με την έρευνα τα ζευγάρια που είχαν κρεβατοκάμαρες σε αποχρώσες του καφέ (και συγκεκριμένα αυτές της καραμέλας) ήταν αυτά που είχαν τις πιο συχνές ερωτικές επαφές, ενώ αντίθετα με αυτό που φαντάζεται κανείς τα ζευγάρια με κόκκινες κρεβατοκάμαρες ήταν αυτά που έκαναν σεξ μία ή και καμία φορά την εβδομάδα.


Επίσης η έρευνα έδειξε πως τα ζευγάρια με κρεβατοκάμαρες σε μπλε χρώματα απολάμβαναν πιο ήρεμο ύπνο, ενώ αυτά που έχουν υπνοδωμάτιο με γκρι αποχρώσεις ήταν τα ζευγάρια που σημειώνουν συνήθειες υπερκαταναλωτισμού και υπερβολικών εξόδων.
Μήπως ήρθε η ώρα να φωνάξετε μπογιατζή;

simple design best color for dark bedroom good color for master bedroom good color for mans bedroom good color for male bedroom good color for my bedroom best color for master bedroom best c

 

sigmalive.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics