Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2022

Αιχμές από Daltons για την εμπλοκή Βρέντζου στα Χανιά

 

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή αναφορά σε βάρος του Γιώργου Βρέντζου τοποθετούνται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Εργοτέλη, Daltons, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Κ. Βρέντζο μας είπες πολλά μην χαθούμε να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά… Οι παίκτες ελεύθεροι οπότε κάνε δουλειά…», σημειώνουν στην ανακοίνωση που δίνουν στη δημοσιότητα, εκφράζοντας έτσι φανερά τη δυσαρέσκειά τους για την εμπλοκή του άλλοτε προέδρου του Εργοτέλη στην ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:


Μεγαλώσαμε στο Μαρτινέγκο εκεί στα χώματα στα δύσκολα πέτρινα χρόνια….. Πέρασαν παράγοντες που δεν ήταν αλλά αγάπησαν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ έκαναν πολλά μας έδωσαν όνειρα και φτάσαμε να κερδίζουμε το Π.Ο.Κ. Ονειρευτήκαμε Ευρώπη με Βερπακόφσκις, Ογκνιένοβιτς, Τσεσνάουσκις και δεν βγήκαμε ελέω….. Φτάσαμε να μιλάει όλη η Ελλάδα για τα Καναρίνια του Εργοτέλη… Το χάσαμε και επανήλθαμε μην ανεβαίνοντας γιατί πρόσφατα κάποιος επέλεξε τον Ιωνικό… Και τώρα επιστρέφουμε στην αφετηρία μας για μια νέα αρχή ….. Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί γουστάρουμε ΕΡΓΟΤΈΛΗ χωρίς άλλες επιλογές… Δεν είμαστε παράγοντες ούτε ποδοσφαιριστές δεν θα συγχωρήσουμε κανένα όσα φούμαρα και να μας ξαναφέρει.. Δεν παίρνουνε μεταγραφές εμείς και ούτε ξεπουλάμε τα πιστεύω μας και την καψούρα μας …. Μπορεί να μην βάζουμε λεφτά αλλά χωρίς εμάς και τον ερασιτέχνη η ομάδα δεν υπάρχει… Και τέλος όποιος επέλεξε να σταθεί απέναντι μας θα έλθει στιγμή που θα δει ότι ο ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ μας έμαθε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα… Τα πέτρινα δεν μας τρομάζουν όπως κάποιους που επέλεξαν να αλλάξουν χωριό…… Θέλει άντερα να σαι μόνο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ…. Υ.Γ. κ Βρέντζο μας είπες πολλά μην χαθούμε να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά… Οι παίκτες ελεύθεροι οπότε κάνε δουλειά……..

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 20/09/2022

 

 

 

 

Πόλο- Με σύνθημα την φράση "τα παιδιά του ΟΦΗ είναι το μέλλον"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics