Breaking News
16 Νοεμβρίου 2022

Μετά το πρόσφατο WTT Contender της Σλοβενίας και την επιστροφή σε αγώνες πρωταθλήματος στην πολωνική σούπερ κατηγορία ο Παναγιώτης Γκιώνης έδειξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι γύρισε δυνατός

από την τελευταία αγωνιστική αποχή του. Τα βράδυ της Τρίτης 15/11 η Μπογκόρια Γκρότζισκ, την οποία ενισχύει άλλη μια χρονιά, έδωσε στην Τσεχία τον πρώτο της αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2022-2023 και με δύο δύσκολες ατομικές νίκες τη βοήθησε καθοριστικά να καταβάλλει την Οστρόφ με 3-1. Από τη θέση 1 της ομάδας του ο Γκιώνης αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ για να δείξει ότι βρίσκεται σε πραγματικά καλή κατάσταση και ανταπεξέρχεται στο χρόνιο πρόβλημα στον αχίλλειο. Ύστερα κι από τη νίκη της Μπογκόρια έκλεισε ένα θαυμάσιο ευρωπαϊκό τριήμερο για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αφού προηγήθηκαν η νικηφόρα αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και της Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου και βέβαια το εμφατικό 3-0 της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού επί της αυστριακής LZ Λιντς Φρόσμπεργκ για το στάδιο 3 του Europe Cup.

Το ματς στην Τσεχία ήταν της 3ης αγωνιστικής του γκρουπ Α, βάσει προγράμματος. Η Μπογκόρια, σταθερή παρουσία στο κορυφαίο ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων τα τελευταία χρόνια, είχε τα προγνωστικά ελαφρά με τα μέρος της. Είχε 1ο παίκτη τον Έλληνα άσο κι επίσης στην τριάδα τον 18χρονο Κορεάτη Τζανγκ Σεονγκίλ και τον Πολωνό Μίλος Ρετζίμσκι. Στην HB Ostrov Havlíčkův Brod, όπως είναι το πλήρες όνομά της, αγωνίζονται, μεταξύ άλλων, ο μέχρι πέρσι αθλητής της Μπογκόρια Πάβελ Σίρουτσεκ και ο Μίχαλ Όμπεσλο, που το περασμένο Σαββατοκύριακο ενίσχυσε τον Άρη Νικαίας στην ελληνική Α2 κατηγορία!

Οι Τσέχοι πήραν το προβάδισμα κι αμέσως μετά έκανε το 1-1 ο Γκιώνης κάμπτοντας δύσκολα τον Όμπεσλο με 3-1 σετ. Για τον γνωστό σε όλους τους Έλληνες φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Τσέχο αθλητή, να θυμίσουμε ότι πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με την ΑΕΚ, το 2019 και το 2020, μάλιστα είχε βγάλει αήττητος τη μία χρονιά.

Ο αριστερόχειρας Κορεάτης Τζανγκ έβαλε μπροστά την Μπογκόρια νικώντας στον «ξαφνικό θάνατο» τον Τσέχο Τρέγκλερ και ξαναμπήκε στο τραπέζι ο Γκιώνης για να επικρατήσει του Σίρουτσεκ με 3-0 σετ και να χαρίσει τη νίκη στο πολωνικό κλαμπ. Ο τοπ αμυντικός δεν πανηγύρισε τη νίκη του επειδή αντιμετώπιζε τον πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Οστρόφ-Μπογκόρια 1-3:

Πάβελ Σίρουτσεκ-Μίλος Ρετζίμσκι 3-1 (5-11, 12-10, 11-8, 11-6)

Μίχαλ Όμπεσλο-Παναγιώτης Γκιώνης 1-3 (7-11, 11-9, 7-11, 9-11)

Τόμας Τρέγκλερ-Σεονγκίλ Τζανγκ 2-3 (11-5, 5-11, 8-11, 11-7, 4-6)

Σίρουτσεκ-Γκιώνης 0-3 (8-11, 10-12, 12-14)

Η Μπογκόρια δίνει στη 01/12 τον επόμενο αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι με την Μπορούσια Ντίσελντορφ εντός έδρας. Στις 14/12 έχει ν’ αντιμετωπίσει την Οστρόφ, επίσης στην Πολωνία και θα κλείσει τα ματς του γκρουπ στις 16/12 με την Μπορούσια στη Γερμανία.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 13/11, στην έναρξη των δικών της αγώνων στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η γαλλική Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου είχε επιβληθεί της Βελς μέσα στην Αυστρία με 3-0 για το 2ο γκρουπ. Με την ευκαιρία του χτεσινού αγώνα της ομάδας του Γκιώνη θα βάλουμε μαζί την εξέλιξη κι από την αναμέτρηση του νέου κλαμπ του Σγουρόπουλου.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Βελς-Ενεμπόν 0-3:

Γκανγκχεόν Παρκ-Άντερς Λιντ 1-3 (4-11, 11-2, 9-11, 4-11)

Αντρέας Λεβένκο-Τσουάν Τσι Γιουάν 1-3 (11-3, 7-11, 8-11, 6-11)

Νάντορ Ετσέκι-Γιάννης Σγουρόπουλος 0-3 (3-11, 6-11, 8-11)

Από κάθε γκρουπ προκρίνονται φέτος στην τελική 4άδα του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο οι νικητές, ενώ οι 2οι συνεχίζουν στο Europe Cup.

H ETTU ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ EUROPE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βασικό θέμα με φωτογραφία της ομάδας και δηλώσεις έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος στην ιστοσελίδα της την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού (3-0) στην Αυστρία απέναντι στην LZ Λιντς Φρόσμπεργκ τη Δευτέρα 14/11 για το ταμπλό των «16» του EuropeCup. Στο ettu.org έβαλε τίτλο «ο Παναθηναϊκός σε κατάσταση νίκης στο Λιντς», ανέφερε την εξέλιξη των επί μέρους αγώνων και απέσπασε δηλώσεις από την Κατερίνα Τόλιου και την Κωνσταντίνα Παρίδη, οι οποίες στάθηκαν και στην πολύτιμη στήριξη από περίπου 30 φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στην αυστριακή πόλη.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι», τόνισε η Τόλιου, «είμαστε πολύ χαρούμενοι με την αποψινή μας νίκη είχαμε μεγάλο κίνητρο να πάρουμε τη νίκη και η παρουσία των φιλάθλων μάς έδωσε μεγάλη ώθηση» συμπλήρωσε η Παρίδη.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αποτυπώθηκε η απογοήτευση της LZΛιντς Φρόσμπεργκ με τημάνατζερ της ομάδας Γκάνθερ Ρένερ να βρίσκει μία παρηγοριά με το ταξίδι στην Αθήνα: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό πράγμα: ότι θα πάμε στην Αθήνα να φάμε καλά, να δούμε την Ακρόπολη και να συναντήσουμε έναν αισθητά καλύτερο καιρό», σημείωσε χαρακτηριστικά εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή 18/11 στις 12:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

* Αργά τη νύχτα έκανε η ETTU πρώτο θέμα και την επικράτηση της Μπογκόρια απέναντι στην Οστρόφ εκθειάζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς επισήμανε ότι «ο Παναγιώτης Γκιώνης οδήγησε την Μπογκόρια στη νίκη».

* Επίσης το βράδυ της Τρίτης είχε την καλύτερη μέρα του στη σουηδική λίγκα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος. Η ομάδα του, η Ρέκορντ, νίκησε 4-3 για την 3η αγωνιστική τη Χάλμσταντ και ο 28άχρονος αριστερόχειρας σημείωσε δύο νίκες στο απλό (επί του Φαμπιάν Άκερστρομ και του Όουεν Κάτκαρτ) και μία στο φινάλε στο διπλό (με συμπαίκτη τον Σουηδό Χάμπους Σόντερλουντ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 46 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 15/11/2022

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 15/11

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics