Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2022

Αλμυρός: Ήθελαν διακαώς Σουτζή και τελικά τον έκλεισαν!

 

Παρά τα σοβαρά εμπόδια που προέκυψαν και το διαφαινόμενο διαζύγιο, ο Αλμυρός έδειξε εμπράκτως την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Μανόλη Σουτζή και πλέον αυτός είναι ο νέος του προπονητής!

Τις τελευταίες ώρες έγιναν επαφές επί επαφών των διοικούντων του Αλμυρού με τον Μανόλη Σουτζή, καθώς ήταν δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους της Γ’ Εθνικής μετά από δύο χρόνια στην ΠΑΕ Εργοτέλης και στην Super League 2, όπου ήταν άμεσος συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Μανόλης Σουτζής τις επόμενες ημέρες θα διευθετήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα και στη συνέχεια θα αναλάβει πλήρως την τεχνική ηγεσία των "πορτοκαλί".

Γι' αυτο και στα επόμενα παιχνίδια του Αλμυρού με Γιούχτα (εντός) και Κερατσίνι (εκτός έδρας), στον πάγκο θα βρίσκεται ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Μάριος Ζερβίδης και ο Μανόλης Σουτζής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα στις 8 Ιανουαρίου στην αναμέτρηση με την Θύελλα Ραφήνας.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Tην όγδοη θέση πήρε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μπογκοτά

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 13/12/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics