Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2022

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ενόψει Παναθηναϊκού

 

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται τα πάντα στον ΟΦΗ που μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
Στη σημερινή προπόνηση ο Τοράρινσον, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ αποκατάσταση έκανε ο Τζου και θεραπεία ο Καμάου.

Κατά τα λοιπά, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ήταν οι παίκτες. Όσοι αγωνίστηκαν την Πέμπτη ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Την Κυριακή (25/12) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (26/12) στις 11:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Την τεχνική ηγεσία της Λάρισας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταουσιάνης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics