Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2023

«Πιθανή η αποχώρηση Περέα από την Λεγκανές»



Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Λουίς Περέα, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Λεγκανές μέσα στον Ιανουάριο για ένα μικρό ποσό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.
Ο Λουίς Περέα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού τη περασμένη σεζόν στον ΟΦΗ και πλέον έχει επιστρέψει τους τελευταίους μήνες στην Λεγκανές και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας.

Παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά την φετινή σεζόν, δημοσίευμα από την Ισπανία και συγκεκριμένα της έγκυρης AS, αναφέρει ότι ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Μπόρχα Χιμένεθ, και ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα με ένα μικρό αντίτιμο κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Πιθανή η αποχώρηση Περέα από την Λεγκανές»

 

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Περέα αγωνίζεται σε μία θέση που η Λεγκανές δεν έχει πολλές λύσεις, όμως ο Χιμένεθ δεν τον έχει στα πλάνα του και δεν αποκλείεται να… μετράει μέρες στον Ισπανικό σύλλογο.

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 30/12/2023

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τένις ένα δηλητηριώδες φίδι εισέβαλε στο court

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics