Breaking News
20 Μαΐου 2024

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Κωφών ο Μίνωας

 

Ατομικά ρεκόρ και καλές επιδόσεις στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά
Η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε στον τελικό τον ΠΟΚ με 85-48
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα του Μίνωα κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Κωφών Ανδρών, κερδίζοντας στον τελικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» την ομάδα του ΠΟΚ με 85-48
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα. Η ομάδα της Αθήνας προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τους παίκτες του Μίνωα.

Από τους νικητές διψήφιο αριθμό πόντων πέτυχαν οι: Απτόσογλου (15), Μητσώνης (13), Τσαγκαρούδης (12), Μηλιος (10).

 Από τους φιναλίστ την παράσταση «έκλεψε» ο 14χρονος Κωνσταντίνος Γιαλλούρος ο οποίος πέτυχε και διψήφιο αριθμό πόντων (12), μαζί με τον πρώτο σκόρερ της ομάδος, Λάμπρο Μάτσικα (15) και τον Βαγγέλη Ντερτιλή (14).

Μίνωας ΠΟΚ μπάσκετ κωφών
Τα 10λεπτα: 18-12, 21-11, 20-14, 26-11

ΑΣΚΚ «Μίνωας»: Ελισαίος Κοσκινάς 8 (0/5), Ιωάννης Ειρηνάκης 6 (0/2), Αιμίλιος Μήλιος 10 (0/6), Νόκα Ρούμπιν 2, Έκτορας Μητσώνης 13 (0/2), Νίκος Σκουλιδας 6, Μιχαήλ Απτόσογλου 15 (3/9), Παναγιώτης Ντικούδης 4 (1/3), Πέτρος Καραβελας, Παναγιώτης Δαούτης 9 (0/1), Γιώργος Τσαγκαρούδης 12 (0/1).

ΠΟΚ: Λάμπρος Μάτσικας 15 (3/9), Δαμιανός Σεβαστιάδης, Αχιλλέας Παπαδημητρίου 3 (1/5), Ιωάννης Σκαρόπουλος 2 (0/3), Κωνσταντίνος Γιαλλούρος 12 (2/5), Θανάσης Κωνσταντιος 2 (0/4), Νίκος Τουάρδης, Βαγγέλης Ντερτιλής 14.


Μετά το τέλος των αγώνων δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκη στον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, για την παραχώρηση του γηπέδου, διεξαγωγής του αγώνα. Παρών στο ΔΑΚ Γλυφάδας και ο κ. Εμμανουήλ Χάντζος, με αρμοδιότητα την εποπτεία του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

 

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο του Δ.Σ της ΕΟΑΚ, οι τεχνικοί σύμβουλοι αθλημάτων και πολλοί αθλητές, από άλλα αθλήματα, που «καλλιεργεί» η Ομοσπονδία.

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 19 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα στα πλέι οφ της Basket League

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics