Breaking News
23 Ιουνίου 2016

 

Το προσεχές σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου θα κριθεί η συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο επερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουλγαρία αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λευκορωσία.

  

Ο Ναυτικός Ομιλος μέσω των αγώνων για τις προκρίσεις που διοργάνωσε κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Ομοσπονδία έχει πέντε αθλητές του στην Εθνική, οι οποίοι και θα υποβληθούν στο τελευταίο και καθοριστικό εσωτερικό τεστ που θα διεξαχθεί στον Σχοινιά.

Οι αθλητές είναι οι εξής:

• Αντωνίου Ιωάννης
• Κέκελου Αθηνά
• Μελεμενής Αναστάσιος
• Παπασταμάτακη Ελευθερία-Μαρίνα
• Τζανακόπουλος Ιωάννης

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με την ευκαιρία θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες του!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή, 15:30 - 17:30. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics