Breaking News
30 Ιουνίου 2017

Πάνω στο θέμα «σεξ» όλοι έχουμε μια ιδέα για τα συστατικά που προσθέτουν πινελιές και το κάνουν καλύτερο.

Συστατικά που κάνουν ένα μέτριο κρεβάτι να γίνεται καλό, ένα καλό κρεβάτι να απογειώνεται, ένα τέλειο να σε φτάνει στα όρια του εγκεφαλικού κι ένα κακό κρεβάτι να…Well, το κακό κρεβάτι δε σώζεται, συγγνώμη!


Πινελιές, λοιπόν, όπως τα βλέμματα γεμάτα κάβλα και βρόμικες υποσχέσεις, η συνεχής σωματική επαφή, οι βαριές ανάσες κι οι ελάχιστα βίαιες κινήσεις, αποτελούν ένα μέρος της σεξολίστας. Αναπόσπαστο κομμάτι, φυσικά, που πολλοί θεωρούν περιττό ή κι υπερβολικό είναι οι φωνές!

Οι φωνές, οι φωνές, οι φωνές. Okay, είναι ένα κεφάλαιο από μόνες τους! Η δυσκολία αυτού του κεφαλαίου είναι η ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί. Με λίγα λόγια κανείς δε θέλει να κάνει σεξ ούτε με τη Μαρία της σιωπής και να αναρωτιέται αν συνευρίσκεται με τοίχο, αλλά ούτε και με τη Σοράγια Μοντενέγκρο ώστε να αναρωτιέται αν πηδάει/πηδιέται ή αν κάπου κοντά γίνεται κάποια σατανιστική τελετή. Με λίγα λόγια τέλειες οι φωνές όταν έχουν το μέτρο τους, αλλά το μέτρο τους να μην είναι ένα «αχ» κάθε 20 λεπτά γιατί ο άλλος θα αναγκαστεί να βάλει καθρεφτάκι κάτω απ’ τη μύτη σου για να δει αν αναπνέεις.

Πέρα από την πλάκα τώρα, οι φωνές στο σεξ είναι διεγερτικές. Όταν νιώθεις πως απ’ την κάβλα σου θέλεις να φωνάξεις και δεν αντέχεις, φωνάζεις. Όποιον και να έχεις απέναντί σου, δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό να μην ορμήσει ακόμα περισσότερο -εκτός αν μιλάμε για δείκτη ευφυίας ίδιο με αυτό μιας τυρόπιτας- και να σου φερθεί με περισσότερο πάθος απ’ το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο. Θα σε πιάσει με δύναμη, θα σε κρατήσει πιο σφιχτά, θα σε κάνει να θέλεις να φωνάξεις ακόμα περισσότερο και θα φωνάξει μαζί σου από ηδονή. Εκεί είναι και το μυστικό. Η αμοιβαία κατανόηση στο θέμα «Έχω ανάγκη να φωνάξω».

Οι πραγματικές φωνές προφανώς ξεκινάνε αφού ο άλλος πριν το κορμί έχει καταφέρει να σου γαμήσει το μυαλό με κάθε τρόπο και κρύβουν τα καλύτερα νοήματα από πίσω τους. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει στο σεξ και το νιώθει, είτε άντρας είτε γυναίκα, ουσιαστικά φωνάζει πόσο σε θέλει εκείνη τη στιγμή και πόσο δεν μπορεί να συγκρατήσει κάθε ορμή που ένας άνθρωπος κουβαλάει εκείνη την ώρα. Η φωνή δείχνει το παραλήρημα. Δείχνει ότι ο άλλος έχει αφεθεί στην απόλαυση που το κορμί του νιώθει. Είναι το ζωώδες ένστικτο που ξεπερνάει την ανθρώπινη φύση. Είναι η καθαρή ανάγκη να εκφραστεί η σωματική ηδονή.

Το σωστό γαμήσι, λοιπόν, θέλει κέντημα. Αν στο κέντημα αυτό παραλειφθούν οι φωνές, τότε μιλάμε για κάτι που ξεκινάει από το επίπεδο σεξ «λιγότερο από καλό» κι οδεύει προς τα κάτω κι ίσως κάτι δεν έχει λειτουργήσει όπως θα έπρεπε ή όπως θα ήθελες.

Συντάκτης: Πάνος Κούλης
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

pillowfights.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics