Breaking News
05 Μαρτίου 2020

Η Ντόρα Γκουντούρα ξεχωρίζει από ελληνικής πλευράς στους αγώνες στο ΟΑΚΑ.

 

Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

Τα κορυφαία ονόματα στη σπάθη Γυναικών θα "μονομαχήσουν" στο ΟΑΚΑ (6-8/3) για το «Ακρόπολις 2020», που φιλοξενεί η Ελλάδα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση αριθμεί ένα αξιοπρόσεκτο παρελθόν 35 ετών κι έχει τη φήμη ενός από τα πιο άρτια και ισχυρά τουρνουά του θεσμού.

Ενδεικτικό είναι ότι φέτος καταγράφηκε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές όλων των εποχών, με 200 αθλήτριες από 43 χώρες. Οι αγώνες μετρούν στην βαθμολόγηση για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρούσες θα είναι όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αγωνίσματος ανάμεσά τους η Ρωσίδα Σοφία Βελίτσκαγια και η Γαλλίδα Μαρόν Μπρουνέ.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν δεκατέσσερις αθλήτριες, οι οποίες είναι οι : Ντόρα Γκουντούρα, Δέσποινα Γεωργιάδου, Μαρίνα Παΐζη, Κλαίρη Μπένου, Άννα Δούκα, Άρτεμις Χρηστέα, Μαρία Γαζεπίδη, Ελένη Γώγου, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Ισμήνη Κοντογιώργη, Αθηναΐς Μαυρικάκη, Κυριακή Σαφαρή, Ευαγγελία Συντηχάκη και Ελευθερία Τριανταφύλλη.

Η Ντόρα Γκουντούρα που έχει πολλές ελπίδες συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι η μοναδική αθλήτρια της Ελλάδος με μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/03/2020 : (ΑΤΟΜΙΚΑ) 12:00 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

ΤΑΜΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 64

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/03/2020 : (ΑΤΟΜΙΚΑ) 09:30 ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΝ 64
17:00 ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/03/2020 : (ΟΜΑΔΙΚΑ) 09:30 ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΝ 32
16:30 ΤΕΛΙΚΟΣ

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics