Breaking News
04 Ιουνίου 2020

Οι άνθρωποι του τμήματος Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης προχώρησαν στην πρώτη προσθήκη αποκτώντας με την μορφή δανεισμού τον έμπειρο παίκτη του Ερμή Αμαλιάδας Κούρτη Αναστάσιο.

Μια κίνηση που πραγματοποιήσαν οι «κιτρινόμαυροι» στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κούρτης είναι «γνωστός» στους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης μιας και έχει αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον προπονητή του Αρκαδικού συλλόγου, Γιάννη Λεμπέκο με τη φανέλα του Ερμή Αμαλιάδας. Ο Κούρτης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία εκτός από τον Ερμή και στα Λεχαινά.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Αρκαδικού συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης, το ΔΣ και ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Λεμπέκος Γιάννης, καλωσορίζουν τον νέο παίκτη στην οικογένεια του συλλόγου.

contraepithesi.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics