Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν στις υποδομές της εγκατάστασης στην Γιουρμάλα της Λετονίας και η διοργάνωση διακόπηκε


Κώστας Ασημακόπουλος by Κώστας Ασημακόπουλος 
Η θάλασσα κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Λογάριασαν χωρίς τα ακραία καιρικά φαινόμενα οι Λετονοί και η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ μπιτς βόλεϊ στην Γιουρμάλα έγινε… θάλασσα.
Εκτός από τον κυκλώνα «Ιανό» που χτυπάει τη δυτική Ελλάδα είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα και στη Βαλτική με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι υποδομές της τεράστιας εγκατάστασης και οι αγώνες να διακοπούν ύστερα από ένα δυνατό διήμερο αγωνιστικής δράσης.

Τα υψηλά μποφόρ και η έντονη βροχόπτωση είχαν ως αποτέλεσμα να «φουσκώσει» η θάλασσα και τα κύματα να φτάσουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήθηκαν μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις που φιλοξενείται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να διακοπούν προσωρινά οι αγώνες της τρίτης ημέρας.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς η επισκευή των ζημιών που προκάλεσε η καταιγίδα δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθούν και μάλιστα ενώ η κακοκαιρία συνεχίζεται. Ετσι οι διοργανωτές αποφάσισαν την μετακίνηση των αγώνων σε διαφορετική εγκατάσταση. Συγκεκριμένα οι αγώνες από την Majori Beach που ήταν ο αρχικός τόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα γίνουν στο Ruukki Beach Center, στο κέντρο της πόλης της Γιούρμαλα, όπου υπάρχουν 4 γήπεδα έτοιμα για να φιλοξενήσουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics