Breaking News
18 Ιανουαρίου 2021

Όλοι οι αθλητές στο πλευρό της Ολυμπιονίκη

 


Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Αυτή τη φορά, θέση πήρε η Βασιλεία Καραχάλιου, αθλήτρια ιστιοπλοΐας. Η 24χρονη, παρά το γεγονός ότι προετοιμάζεται πυρετωδώς για την Ολυμπιάδα, δεν δίστασε να δηλώσει ανοιχτά την στήριξή της στην Χρυσή Ολυμπιονίκη.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω, λόγω των πολλών προσεγγίσεων από δημοσιογράφους ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με τις πρόσφατες τραγικές αποκαλύψεις εκ μέρους της Σοφίας Μπεκατωρου για τα όσα γνωρίζω στον χώρο της ιστιοπλοΐας, ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως στηρίζω και στέκομαι διπλά στη Σοφία ΗΧΗΡΑ! Παρ’ όλα αυτά, επειδή είμαι σε τροχιά αγωνιστικών υποχρεώσεων και μόλις 6 μήνες μακριά από την Ολυμπιάδα του Τόκυο, θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τον προσωπικό μου αγώνα για το ΟΝΕΙΡΟ! Να είστε βέβαιοι ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται για να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Σας ευχαριστώ πολύ !

Βασίλεια Καραχάλιου»


SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Ενώνουμε δυνάμεις για να σπάσει η σιωπή ενάντια σε κάθε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας στον αθλητισμό»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics