Breaking News
27 Ιανουαρίου 2021

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Γιάννης Κορακής  

 

Πετάει στα ουράνια εδώ και λίγες ώρες η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Ζουμπουλίδη. Η διεθνής φουνταριστή του Ολυμπιακού και από τις κορυφαίες αθλήτριες υδατοσφαίρισης παγκοσμίως, η οποία μόλις το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έγινε μια ευτυχισμένη μητέρα.

Νωρίς το πρωϊ της Τετάρτης (27/1) η οικογένεια της Αλεξάνδρα Ασημάκη (που αναδείχθηκε πρόσφατα και κορυφαία φουνταριστός της 20ετίας) ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Με την παλαίμαχη πλέον αθλήτρια να γράφει στα social media το παρακάτω μήνυμα γεμάτη ευτυχία:

«Ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μας ? Ευχαριστώ για όλα μέσα απ την καρδιά μου τον γιατρό μου και οικογένεια μου Κυριάκο Μητσάκο Μπαρμπαγιάννη  για όλη την φροντίδα.  

Οι άνθρωποι του sports3 της ευχόμαστε ολόψυχα να της ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον Εισαγγελέα έστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Σήμερα 27 Ιανουαρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics