Breaking News
10 Μαρτίου 2021

Τι δήλωσε ο πρωταθλητής μετά το αίσιο τέλος με τη χρηματοδότηση για την ολυμπιακή προετοιμασία
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Η Δημήτρης Αντωνιάδης χρηματοδοτήθηκε απευθείας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως μέλος της προολυμπιακής ομάδας ποδηλασίας, με το θέμα του να έχει αίσιο τέλος.

Ο ποδηλάτης με ανακοίνωσή του στα social media ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ενώ άφησε και την αιχμή του προς του γ.γ. και υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Παναγιώτη Πριστούρη.

Η δήλωσή του

«Ευχαριστώ την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Πρόεδρο της κ. Σπύρο Καπράλο, τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Ε. κ. Ιάκωβο Φιλιππούση και την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας για την οικονομική ενίσχυση που μου παρέχουν στο πιό κρίσιμο διάστημα της προσπάθειάς μου ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, παρά την αρνητική εισήγηση του γ.γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κου Πριστούρη Παναγιώτη».

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Ανεβάζουν ρυθμούς τρεις εν όψει Άρη

Πινγκ-Πονγκ- Η Παπαδημητρίου στην Ορταλέθα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics