Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Σήμερα το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τον αθλητισμό



Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το πρωί του Σαββάτου 20/3, σχολιάζοντας πως η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον αθλητισμό στη συνεδρίαση της Παρασκευής 19/3.

Όπως τόνισε μάλιστα, η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου το απόγευμα του Σαββάτου για να εξετάσει το συγκεκριμένο αλλά και άλλα θέματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Μεταξύ και άλλων θεμάτων που δεν εξετάστηκαν χθες, λόγω χρόνου, συμπεριλαμβάνονται και τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων».

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 20 Μαρτίου γιορτάζουν

Νίκη και παραμονή στην κορυφή θέλει ο Εργοτέλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics