Breaking News
20 Μαΐου 2021

Γιώργος Γιακουμάκης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σόνια στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου

 

Γάμων συνέχεια… Μετά τον Παναγιώτη Κονέ και ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το πιο γλυκό γκολ της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σόνια στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, με τον Μενέλαο Μποκέα να πραγματοποιεί την τελετή.

Η σύζυγος του Γιώργου Γιακουμάκη, Σόνια περιμένει το πρώτο παιδί του ζεύγους, το οποίο θα είναι αγόρι, με την χαρά να είναι ζωγραφισμένοι στα πρόσωπά τους. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ξεχωριστή χρονιά για τον Γιώργο Γιακουμάκη, που εκτός από το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Ολλανδική πρώτη κατηγορία, βιώνει και σπουδαίες στιγμές στην προσωπική του ζωή.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Παρά-κολύμβησης – :Τρίτωσε τα χρυσά ο Μιχαλεντζάκης

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 19/05/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics