Breaking News
09 Αυγούστου 2021

ΟΦΗ: Επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης με εξτρέμ και αμυντικό χαφ

 

Ο Φάμπιο Στάρτζεον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ράκοβ Τσεστοχόβα και οι Κρητικοί ψάχνονται πλέον και για εξτρέμ εκτός από αμυντικό χαφ.
Την πώληση του Φάμπιο Στάρτζεον στην πολωνική Ράκοβ Τσεστοχόβα (εκεί όπου αγωνίζεται ο Γιάννης Παπανικολάου) θα ανακοινώσει άμεσα ο ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν, η ΠΑΕ θα βάλει χρήματα στο ταμείο της, αλλά παράλληλα τα κενά αντί να καλύπτονται, αυξάνονται λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του Στάρτζεον στα εξτρέμ, τη στιγμή που δεν υπάρχουν λύσεις και παράλληλα οι εμφανίσεις του Φαν Ντούινεν στα φιλικά δεν είναι ικανοποιητικές. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ ψάχνει ακόμα αμυντικό μέσο και υπάρχει ο κίνδυνος να μπει στο πρωτάθλημα με σημαντικά κενά ή με ποδοσφαιριστές που θα θέλουν χρόνο για να μπουν στη φιλοσοφία του Νίκου Νιόπλια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ ηττήθηκε την Κυριακή (08/08) από τον Βόλο σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο έδειξε ότι χρειάζεται πάση θυσία ενίσχυση. Σε επτά τεστ οι «μελανόλευκοι» έχουν απολογισμό 0-2-5.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics